2012. április 2., hétfő

A 9 személyiségtípus

 2.rész

"Szabad akarat: az a képesség, amelynek segítségével önként teszem azt, amit tennem kell."
(C.G. Jung)
  
Életfeladatunkat a sorsszámunk határozza meg. Arról, hogy hogyan számoljuk ezt ki, itt olvashatsz: Számmisztika

Természetesen a sorsfeladat megoldásához több út vezethet. Következő összeállításunkban ezt az „utat” próbáljuk meg hétről-hétre bemutatni, melyben a 9 személyiségtípust vesszük górcső alá. Segítségül egy-egy híresség születési dátumát hívjuk.

A 2-es típus 
Robert Selden Duvall 1931.01.05-én látta meg a napvilágot angol és francia származású szülők gyermekeként. Első filmszerepe a Ne bántsátok a feketerigót! meghozta neki a világhírnevet, mely után számos sikerprodukcióban láthatta a közönség, pl.: Keresztapa, vagy az Apokalipszis most. 
A sokoldalú színész tehetségét adja többek közt 2-es életfeladat száma is, mely kiváló alkalmazkodást és simulékonyságot kölcsönöz e kategória képviselőinek. Ösztönösen megérzi, hogy az adott szerep milyen megformálást kíván tőle. A 2-es sorsszámmal születetteknek feladatuk, hogy az alkalmazkodás ne járjon együtt egyéniségük és törekvéseik feladásával, hanem erősen ki tudjanak állni magukért és pozíciójukért. Intuíciójuk segíthet ebben, valamint abban is, hogy megtalálják az utat érzékeny belső világukhoz és leküzdjék természetes hajlamukat a melankóliára, és arra, hogy túlzott segítséget nyújtsanak másoknak. Ha megtalálják az egyensúlyt környezetük és belső elvárásaik között, belőlük lesznek a legodaadóbb társak, legnagyszerűbb szülők, és legjobb barátok.



2-es sorsszámmal született további hírességek: Ronald Reagan, Richard Burton.


Nincsenek megjegyzések: