2012. április 20., péntek

16. Heti Tarot


2012.04.20-2012.04. 26-ig
Kelyhek kettes
Rider tarot -Kelyhek II.
Általános jelentés

Ez a kártya a jó hír hozója. Szinte minden életterületen örömteli változásokra lehet számítani. Véletlen és kellemes találkozásokban lehet részünk, legyen az akár egy kedves régi barát, vagy rég elfeledett szerelem. Mindenképp friss, új tavaszi felfrissülésben lehet részünk.

Szerelem
Az összes kártya közül ez a legjobb, ami a szerelmet illeti. Ha párkapcsolatban élünk, újra beleszerethetünk kedvesünkbe, szenvedélyünk új lángra lobbanhat. Aki egyedül volt, annak új és tartós kapcsolat léphet az életébe: tehát járjon nyitott szemmel! A flörtölésnek is kedvez ez a hét, de aki kapcsolatban van, vigyázzon, lehet hogy az, ami apró kis játéknak indult, szenvedélyes szerelemmé alakul át.

Munka
Munkahelyünkön is végre beköszönt a jókedv időszaka. Jól kijövünk még azokkal a munkatársainkkal is, akikkel eddig rosszban voltunk. Ha valakinek vitája támadt felettesével, alkalmazottjával vagy barátjával, ezen a héten minden lehetőség adott, hogy elszívják a békepipát. Összességében harmonikus, érzelmekben gazdag, pozitív hét elé nézünk.

Heti Tarot bemutató
Rider Waite féle pakli talán a legismertebb, legtöbb szakirodalommal ellátott kártya. Egyszerű, mégis szépen kivitelezett formái és jól értelmezhető szimbólumai lehetővé teszik, hogy a kezdők is sikerrel forgassák. Nagyon megbízható és átlátható, ezért alkalmas arra, hogy bevezessen bennünket a Tarot varázslatos világába.

Szerző: Fejérvári Laura, okleveles Tarot mester



Nincsenek megjegyzések: