2012. július 6., péntek

Heti Tarot


A Tarot kártya a legelterjedtebb előrejelző módszerek egyike. Minden héten betekintést nyerhetsz a jövőbe, vagyis, hogy mire kell számítanod a péntektől péntekig tartó periódusokban. Jó, ha észben tartod, amit olvastál,  mert egy idő után észlelni fogod, hogy személyesen a saját életedben mit jelöl egy-egy kártya. Alkalmanként különböző tervező által rajzolt kártyacsomagot használunk, így megismerheted e gyönyörű és változatos világot, a Tarot világát is.

2012.07.06. ― 2012.07.12.
Kelyhek 3.
Marseille-i Tarot - Kelyhek 3.



Általános jelentés
A dolgok csodaszerű megoldása, kedvező helyzet, kedvező kimenetelű összetűzés. Ezen a héten nem várt kedvező fordulatok várhatóak minden életterületen, olyan helyzetek is megoldódhatnak, amikről már régen lemondtunk. Kapcsolatainkban jelen lévő bizonytalanságok is feloldódhatnak. A kártya rövid üzenete: higgyünk a csodás megoldásban.

Szerelem
A meglévő párkapcsolatokban felbukkanhat egy harmadik személy, de kegyes hazudsággal megmenthető a helyzet. Felbukkanása a meglévő kapcsolatot erősíti, ezért legyünk éberek, és ha párunk mellett szeretnénk maradni, elégedjünk meg egyszeri flörttel. Párunkat se faggassuk, legyünk elnézőek, ezzel megszilárdíthatjuk kapcsolatunkat. Az egyedülállók most párra találhatnak, mindenképp érdemes kimozdulni, mert a jó hangulat szinte garantált.

Munka
Ezen a területen is váratlan pozitív mozgás figyelhető meg, szinte a kilátástalanságból is meg lehet menteni egy-egy üzletet. Új munkahely, vagy pozíció váltás is előfordulhat, jó hír ez azoknak, akik munkahelyet keresnek, szinte biztos, hogy kedvező változást tapasztalnak majd e téren.

Heti Tarot bemutató
A marseille-i Tarot a legrégebbi paklik egyike, már 1370-ben is megemlítik. A mai kártyák mindegyike erre a szimbólumrendszerre épül, azonban képei egyszerűek és kicsit nyersek. A kis arkánum képeinél is az egyszerűség és a funkció a fontos: csak a meghatározott számú Tarot szimbólum található meg rajta, pl.: három kehely. Ez a kártya szinte kötelező azoknak, akik a kártyákat behatóan szeretnék megismerni, kezdőknek csak biztos alaptudás után ajánlom.


Szerző: Fejérvári Laura, okleveles Tarot mester
További érdekességek a kártyavetésről: http://tigrisszem.tk/index.php/tarot-kartya 

Az Achirit Ezotéria oldalán megjelenő összes cikk és írás a szerzői jog védelme alatt áll.

Nincsenek megjegyzések: