2012. augusztus 29., szerda

2012. szeptember havi szerelmi horoszkóp


KOS
Talán korábban falba ütköztél, amikor megpróbáltad a párkapcsolatodat rendbe hozni. Most, szeptemberben a hónap elején kevésbé, de a hónap végén már számíthatsz kedvező fordulatokra. Addig se veszítsd el a lelkesedésedet. 20-a környékén, amikor a Merkúr és az Uránusz szembe kerül egymással, a Kos és a Mérleg jegyben, akkor nagyobb esélyetek lesz megkötni a kompromisszumokat.

BIKA
Ez a hónap végre elégedettséget hoz szívügyekben a Bikáknak. Végre megtalálod azt, amit tényleg boldoggá tesz. Megérkezhet az a partner is az életedbe, aki az eddigi sok bizonytalan érzésedet helyre teszi. Szeptember 20-a körül a karma jelölő is szerephez jut, és megerősíti a már működő kapcsolatokat.


 IKREK
Már szembe néztél sok kérdéssel, ami a párkapcsolatodat illeti, és amiben eddig bizonytalan voltál, hogy hogyan is szeretnéd tovább folytatni, arra most megoldást találsz. Szeptember 8-a körül a Merkúr és a Nap együtt áll az Ikrekben, és hatást gyakorol az Ikrekben járó Jupiterre. Ez nagyon fontos lehet. Koncentrál arra, amit mindenképpen el szeretnél érni, és csusszanj ki a valódi felelősség alól. Adj magadnak időt végig gondolni, hogy miként akarsz ebben a kapcsolatban tovább létezni.

RÁK
A párkapcsolatod forráspontjához ér szeptember első hetében. Már nem tudsz túl sok mindent csinálni, de néha egy kis magány kitisztítja az ember fejét. Amikor a dolgok kicsit elcsitultak, akkor lesz módod eldönteni, hogy most minek van itt az ideje: javítani, vagy szakítani. (7-én a Vénusz elhagyja a Rák jegyet, és átlép az Oroszlánba.) Lesz néhány nap ebben a hónapban, ami nagyon gondolatébresztő kérdéseket vet fel, például ilyen lesz szeptember 5-e is.

OROSZLÁN
Ha szeretnél a párkapcsolat terén előrelépést, akkor itt az ideje, hogy erőfeszítéseket tegyél, és aztán arra is figyelemmel legyél, hogy a megtett erőfeszítéseid a várt hatást érték-e el. Egy romantikus gesztus jó alkalom, hogy közelebb kerüljetek egymáshoz jelenlegi, vagy jövendőbeli partnereddel. A Vénusz az Oroszlánba lép szeptember 7-én, és kapcsolatba lép a Marssal, ez a bolygóállás pedig csodákat tehet a párkapcsolatok terén is.

SZŰZ
Ez egy nagyon jó hónap lesz a Szűz jegyűeknek a párkapcsolat szempontjából. Pároddal közelebb kerültök egymáshoz, mint eddig bármikor. A Nap és a Merkúr együtt áll a Szűzben szeptember 10-én, és ez azt a bizsergő érzést éleszti fel, amit az ember a szerelem elején érez. A most még egyedülállók számíthatnak egy új partner felbukkanására.

MÉRLEG
Lehet, hogy az elmúlt hetekben kicsit homály fedte, hogy mi is zajlik a párkapcsolatodban, mert a Szaturnusz a jegyedben nem engedte, hogy a kis réseken látott képdarabok összeálljanak egy egésszé. Most, amikor a Vénusztól kedvező hatások érkeznek, lesz módod átlátni, amit eddig nem sikerült. Talán most meg is tudod hozni az eddig halogatott döntéseidet.

SKORPIÓ
A szerelmi életed tele volt drámákkal az elmúlt időszakban. Most végre lesz elég bölcsesség benned, hogy kicsit lehiggadj, és hűvösebb fejjel előrelátóan gondolkozz, mielőtt beszélnél, esetleg veszekednél. A Vénusz és a Mars kapcsolata ebben a hónapban sok kérdést hoz a felszínre, és ha nem csak arra koncentrálsz, hogy mit kapsz, hanem arra is, hogy mit nyújtasz a kapcsolatodban, akkor ennek igen sok pozitív hatása is lehet.
Személyes horoszkópelemzésért kattints ide!

NYILAS
Ha mindent tisztázol a pároddal, és nem hagysz semmit lezáratlanul, akkor ez a hónap zökkenőmentesen fog zajlani. A korábbi események azért csapnak most vissza, mert nem tisztáztál egy csomó dolgot. Ami már elmúlt, azon nem tudsz változtatni, de a jelenben történő dolgokat rendbe rakhatod. Győződj meg róla, hogy mindent elrendeztél, és akkor a párkapcsolatod spirituális szinten is emelkedni tud.

BAK
Emelkedj felül a pletykákon, amik körülvesznek. Ebben a hónapban több féltékenység irányul rád, mint máskor. Gondolkodj pozitívan, és ne azt nézd, hogyan tudnál túllenni a szeptemberen, hanem érezd, ahogy erősödsz az által, hogy nem vonódsz be ezekbe a játszmákba. Az egyetlen ember, aki most számít, és kell, hogy számítson a partnered. A bizalom visszatér, ahogy a Nap elhagyja a Szűz jegyet szeptember 23-án. Majd akkor ülj le a kedveseddel, és tisztázzátok az előzőekben történteket.

VÍZÖNTŐ
Egy kicsit több hittel kell fordulnod a hozzád igazán közel állókhoz. Ha egy Vízöntő hibát akar találni a másikban, akkor fog is. Ha nem akarod, hogy a kapcsolatod összeomoljon, akkor jobb, ha pozitívan gondolkozol, és nem a sérelmeid vezérelnek, hanem tudsz tiszta fejjel gondolkozni. A partnered támogatja az álmaid megvalósítását és ha engeded, akkor tényleg melletted is áll. Próbáld meg nem eltaszítani magadtól.

HALAK
Ne ess kétségbe, ha valami változás állt be a szerelmi életedben. Ezeket a dolgokat jobb előbb tudni, mint később. Semmi más nem történt, csak a társad útja nem arra vezet, amerre a tiéd. Koncentrálj az új életedre és nézd meg mi fog történni. Ha később visszanézel, csak nevetsz majd az egészen.



Az Achirit Ezotéria oldalán megjelenő cikkek és írások a szerzői jog védelme alatt állnak.

Nincsenek megjegyzések: