2012. szeptember 21., péntek

Heti Tarot


A Tarot kártya a legelterjedtebb előrejelző módszerek egyike. Minden héten betekintést nyerhetsz a jövőbe, vagyis, hogy mire kell számítanod a péntektől péntekig tartó periódusokban. Jó, ha észben tartod, amit olvastál,  mert egy idő után észlelni fogod, hogy személyesen a saját életedben mit jelöl egy-egy kártya. Alkalmanként különböző tervező által rajzolt kártyacsomagot használunk, így megismerheted e gyönyörű és változatos világot, a Tarot világát is.

2012.09.21. ― 2012.09.27.
Felhők 5. - Összehasonlítás
Osho Tarot - Felhők 5. - Összehasonlítás




Általános jelentés
Megbecsülés és gazdagság vége, összehasonlításból származó kisebbrendűségi érzés. A figyelmet arra irányítja, hogy mindenki a saját maga formájában egyedülálló, így mi is. Csalódás és depresszió az elmúlás miatt - mert ezen a héten valami végérvényesen megszűnhet – annyit tehetünk csak, hogy feladjuk azokat a dolgokat amikhez ragaszkodunk legyen az bármi, és ezzel megkönnyítjük a dolgunkat. Most semmiképp se hasonlítsuk magunkat máshoz, mert alul maradunk. Legyünk türelmesek és várjunk, ameddig kitisztul az ég.

Szerelem
A kiüresedett kapcsolatoknak most itt a vége. Ismerjük be, és keressük a továbblépés lehetőségét. Engedjük el magunkat, és ha meghoztuk a döntést, élvezzük az utána jövő békét és nyugalmat. Fogadjuk el, hogy az új dolgok a régi hamvain épülnek fel, itt az ideje lezárni azt, aminek eljött az ideje.

Munka
Közeli környezetben áruló lehet, aki ellenünk munkálkodik. Ezt az árulót nehéz most észrevenni, ezért energiánkat inkább a kifogástalan munkára helyezzük, ne az illető felkutatására.


Szerző: Fejérvári Laura, okleveles Tarot mester
További érdekességek a kártyavetésről: http://tigrisszem.tk/index.php/tarot-kartya 

Az Achirit Ezotéria oldalán megjelenő összes cikk és írás a szerzői jog védelme alatt áll.

Nincsenek megjegyzések: