2012. szeptember 28., péntek

Heti Tarot

A Tarot kártya a legelterjedtebb előrejelző módszerek egyike. Minden héten betekintést nyerhetsz a jövőbe, vagyis, hogy mire kell számítanod a péntektől péntekig tartó periódusokban. Jó, ha észben tartod, amit olvastál,  mert egy idő után észlelni fogod, hogy személyesen a saját életedben mit jelöl egy-egy kártya. Alkalmanként különböző tervező által rajzolt kártyacsomagot használunk, így megismerheted e gyönyörű és változatos világot, a Tarot világát is.


2012.09.28. ― 2012.10.04.
Kelyhek királya
Rider Tarot - Kelyhek királya




Általános jelentés
Jótékony mecénás, idősebb férfi támogató megjelenése várható ezen a héten. Erősítsük magunkban az intuíciót, hogy elérjük őseink rejtett tudását. Segíteni, adakozni kell ezen a héten, de ugyanakkor arra is vigyáznunk kell, hogy segítségünk ne legyen tolakodó, tanácsaink ne tűnjenek kioktatásnak. Szerencsés kártya ez minden életterületen, megalapozhatjuk jövőnket, meglovagolhatjuk szerencsénket. Használjuk ki ezt a hetet, ránk fér egy kis szerencse!

Szerelem
Aki egyedül van, annak jó hír, hogy egy idősebb anyagilag tehetős hódoló jelenhet meg a színen, aki nem csak tapasztalatával de lovagiasságával nyűgözheti le az egyedülállót. Akik kapcsolatban élnek megtapasztalhatják a közös alapok és társadalmi hasonlóságból fakadó összetartozás érzését.

Munka
Hallgassunk itt is idősebb kollégáink tanácsára, vagy beszéljük meg munkahelyi gondjainkat idősebb férfi rokonainkkal. Ez nem csak a kettőnk közötti kapcsolatnak tesz majd jót, hanem olyan más nézőpontból leszünk képesek látni magunkat és a helyzetet, ami hosszú távon előnyös lesz számunkra.


Szerző: Fejérvári Laura, okleveles Tarot mester
További érdekességek a kártyavetésről: http://tigrisszem.tk/index.php/tarot-kartya 

Az Achirit Ezotéria oldalán megjelenő összes cikk és írás a szerzői jog védelme alatt áll.

Nincsenek megjegyzések: