2012. október 9., kedd

Ha jobbá akarod tenni az életedet…

….gyógyítanod kell az életedet, magadat kell gyógyítanod. 


Valahányszor ki akarsz javítani valamit az életedben, mindössze 1 helyre kell tekintened: saját magadba!Az életedben megjelenő problémák olyan gondolatok nyomán keletkeznek, amelyeket múltbeli fájdalmas emlékek „piszkítanak” be. Leggyakrabban gyerekkori emlékek. A tudatalatti elmében lévő emlékek visszajátsszák, újra generálják az akkori érzéseket, gondolatokat, sőt akár még testi érzeteket is. Pedig az akkori történések megoldások voltak akkor valamire. Most még is problémákat gyártasz a mostani gondolataiddal, most érzed magad rosszul egy múltbeli esemény miatt. 

Mi lenne, ha az így felbukkanó problémákat nem problémának minősítenéd, hanem lehetőségnek tekintenéd? Egy lehetőségnek, most belső sugallatból, /megérzésből/ inspirációból történő cselekvésre. Nem a hiedelmeid, félelmeid, tudattalan szokásaid által vezérelve. Lehetőségnek egy más szemmel történő látásra. 


Hiszem ma már nem ugyanaz vagy, mint akkor voltál. Tehát most találhatsz más megoldást, más reagálást. Lehetőséged van másként érezni, másként cselekedni, másként gondolkodni, mint akkor. Mi lenne, ha elengednéd magadtól a rossz gondolataidat, érzéseidet, amik beteg fizikai valóságot teremtenek neked? Mi lenne, ha felelősséget vállalnál ezekért a gondolataidért, a gondolataid korrigálásáért? Mi lenne, ha 100%-ban felelősséget vállalnál magadért, az életedben történő eseményekért, a problémáid megoldásáért?E sorokat olvasva biztos jöttek válaszok, gondolatok és jöttek érzések, akár még testi érzetek is. Vedd észre ezeket! Ezeket Te gyártod. Saját megtapasztalásodnak Te vagy a megteremtője. Akkor pedig Te vagy a felelős érte. És Te vagy az, aki változtathat ezen. Ez pedig jó hír! 



Jó hír, hogy bármire képes vagy. Olyan gondolatokat, érzéseket, érzeteket gyárthatsz, amilyet csak akarsz. Eddig is ezt tetted, csak nem voltál ezzel tisztában, nem voltál ennek tudatában. Most már tudsz róla. Mostantól lehetőséged van arra, hogy tudatosan, Téged segítő gondolatokat gyárts, Téged erősítő szavakat használj és ezáltal jó érzéseid és érzeteid teremtődjenek. Mi lenne, ha megadnád magadnak ezt a lehetőséget, ha együttműködnél magaddal?

Erre a kérdésre, most milyen választ kaptál magadtól? Ha azt, hogy „Jó lenne” vagy azt, hogy „Megadom” vagy valami hasonlót, akkor Neked is fog szólni a következő írásom a HOGYAN-ról.   

Mohácsi Lizi

Az Achirit Ezotéria oldalán megjelenő minden cikk és írás a szerzői jog védelme alatt áll.







Nincsenek megjegyzések: