2012. november 23., péntek

Heti Tarot


A Tarot kártya a legelterjedtebb előrejelző módszerek egyike. Minden héten betekintést nyerhetsz a jövőbe, vagyis, hogy mire kell számítanod a péntektől péntekig tartó periódusokban. Jó, ha észben tartod, amit olvastál,  mert egy idő után észlelni fogod, hogy személyesen a saját életedben mit jelöl egy-egy kártya. Alkalmanként különböző tervező által rajzolt kártyacsomagot használunk, így megismerheted e gyönyörű és változatos világot, a Tarot világát is.


2012.11.23. ― 2012.11.29.
A Halál
Szegedi Katalin Tarot - A Halál




Általános jelentés
Vég, újjászületés, változás, régi viselkedésmód átalakulása, a személyiség változása. Minden véges. Ez a kártya felszólít arra, hogy hagyjuk el régi viselkedés mintáinkat, és engedjünk el mindent ami már nem működik. Sokak számára ijesztő ez a kártya lap, pedig csak a ciklikusságot jelöli, azt, hogy minden változik, és a változásnak most jött el az ideje. Ne szomorkodjunk emiatt és ha az elválást mégis veszteségként élnénk meg, jusson eszünkbe, hogy minden kijárat egyben bejárat is – valami újba.

Szerelem
A kiüresedett kapcsolatoknak most itt a vége.  Ismerjük be, és keressük a tovább lépés lehetőségét. Engedjük el magunkat és ha meghoztuk a döntést, élvezzük az utána jövő békét és nyugalmat. Fogadjuk el, hogy az új dolgok a régi hamvain épülnek fel, itt az ideje lezárni azt, aminek eljött az ideje.

Munka
Akár munkanélküliséget is jelölhet, vagy a meglévő ellaposodását, a haladás akadályoztatását. Most próbáljunk meg háttérben maradni és kihúzni ameddig “elvonul a vihar”. 



Szerző: Fejérvári Laura, okleveles Tarot mester
További érdekességek a kártyavetésről: http://tigrisszem.tk/index.php/tarot-kartya 

Az Achirit Ezotéria oldalán megjelenő összes cikk és írás a szerzői jog védelme alatt áll.

Nincsenek megjegyzések: