2012. december 4., kedd

Számmisztikai összeillőségek – kihez passzolok a Sorsszámom alapján?


Minden ember születési száma magában hordozza azt a feladatot, amit ebben az életében teljesíteni szeretne. Ez a szám azonban nem csak akadályokat, hanem lehetőségeket is magában rejt. Ha kiszámolod saját Sors számodat, megtudhatod, milyen energiák munkálkodnak az életedben, mik azok a nehézségek, amelyek felbukkanhatnak, mire kell oda figyelned, milyen lehetőségeid vannak, milyen képességeket érdemes fejlesztened. Ha elolvasod saját Sors számod jelentését, néhány tulajdonság és energia teljesen egyértelmű lehet számodra. Lehetnek olyan tulajdonságok, amiket már magad mögött hagytál, és olyanok, amelyek később igazolódnak be. A számok által képviselt feladatok/lehetőségek mindenkiben más és más módon nyilvánulnak meg, függően a családi háttértől, az adott személy gondolkodásától, stb. Ennek ellenére azt mondhatjuk, hogy ezek az energiák egyetemesek.

Hogyan számoljuk ki saját Sors számunkat?
Maga a számítás nagyon egyszerű. Írd fel saját születési dátumodat. Majd minden egyes számjegyet külön-külön adj össze. Például: ha 1988. július 3-án születtél, a következő számítást kell elvégezned: 1+9+8+8+0+7+0+3. A számjegyeket összeadva 36-ot kapsz. Ezt a kétjegyű számot is össze kell adnod: 3+6=9 Tehát, az életfeladatod, vagyis a Sors számod, a 9-es. Előfordulhat, hogy az összeadás után még mindig kétjegyű számot kapsz, például ha 1989. 11. 28-án születtél, az összeg 39 lesz. Ezt a számot megint összeadjuk, ami pedig 12. Ez még mindig kétjegyű, tehát ezt is össze kell adnunk, így az adott személy Sors száma a 3-as lesz. Tehát a kétjegyű számokat addig adjuk össze, ameddig a végén egyjegyű számot nem kapunk. Ezzel az egyszerű módszerrel nem csak saját magunk, de a környezetünkben élők sorsszámát is könnyedén meg tudjuk határozni.

A 9 Sors/Életfeladat szám röviden:
1: feladata a vezetés és az önállóság, az elszigetelődés elkerülésével;
2: alkalmazkodás, intuíció, simulékonyság, saját egyénisége feladása nélkül;
3: kommunikáció, az élet napos oldalának megmutatása másoknak, a felszínesség elkerülésével;
4: stabilitás, kitartás, logika, túlzott anyagiasság és rugalmatlanság nélkül;
5: szabadság, lendület megélése a végzetes függés elkerülésével;
6: harmónia, otthon, szépség megteremtése, felületesség és a hamis szépség felismerésével;
7: spiritualitás, érzékenység gyógyítás, úgy hogy mindig tisztában legyen azzal hol végződik ő és hol kezdődik a külvilág;
8: hatalom, vezetés és pénzügyi befolyás, őszinte adakozással és mások segítésével kiegészítve;
9: bölcsesség, szolgálat, magasabb elvek közvetítése, anélkül hogy remetévé válna, vagy csak saját véleményét fogadná el egyetemes igazságnak.

A legjobban passzoló sorsszámok a következők:
3-6-9 (vagyis a 3 többszörösei) remekül kijönnek egymással, kommunikációjuk verhetetlen, egy hullámhosszon vannak.

4-es és 7-es úgy vonzzák egymást, mint a mágnes. Ebben az esetben remekül kiegyensúlyozzák egymást a 4-es által képviselt racionális értékek a 7-es által képviselt spiritualitással.

1-es és 3-as hasonlóan látják a világot, energiaszintjük közel azonos csakúgy, mint a 3-as 5-ös párosa.

Kevésbé passzoló párok:
5-ös és 9-es, az 5-ös képtelen alkalmazkodni a 9-es által képviselt globális látásmódhoz, izgágaságával és kalandvágyával tönkre teheti a kapcsolatot, míg a 9-es túl mereven állhat az 5-ös elgondolásaihoz és kevésbé mozgékony.

5-ös 8-as a két legnagyobb energiával bíró szám. Társulások esetén nagy a rivalizálás veszélye, energiáik szinte kisütik egymást.

2-es és 8-as bár vonzzák egymást, kapcsolatuk heves és viharos a köztük lévő nagy feszültség és szenvedély miatt.

1-es 4-es nem ajánlott, mivel az 1-es túl kalandvágyó a stabilitást előnyben részesítő 4-eshez.

A felsoroltakon kívül természetesen más kombinációk is léteznek, én most csak a legmarkánsabbakat emeltem ki.

A 9-es szám amolyan „jokerként” működik, mivel az összes szám energiáját magában hordozza, ezért mindegyik számot képes megérteni és jól kijönni vele, de csak akkor, ha ő is úgy akarja.



Az Achirit Ezotéria oldalán megjelenő cikkek és írások a szerzői jog végeleme alatt állnak.





Nincsenek megjegyzések: