2013. január 29., kedd

2013. február havi horoszkóp



KOS

Szerelem

Egész Februárban a Jupiter és az Uránusz segít, hogy megéld a különös lehetőségeket az életedben. Az álmaid kicsit elrugaszkodhatnak a valóságtól, vigyázz, hogy ne hagyd magad megtéveszteni ebben a mámoros időszakban. Aki igazán szeret, az melletted marad akkor is, ha kicsit furcsa ötletekkel is állsz elő.


BIKA

Szerelem

Kiegyenlíti az energiákat az Kosban járó Uránusz és az Ikrekben járó Jupiter közötti harmonikus kapcsolat, mely éppen közrefogja a Bika jegyét egész Februárban. Segít, hogy tanulj a múlt eseményeiből és változtass a dolgokon. Minden okkal történik, ezért legyél jóban magaddal, és akkor másokat is boldoggá tudsz tenni.



IKREK

Szerelem

Ebben a hónapban az események arra fognak kényszeríteni, hogy szembe nézz a valósággal. A legjobb, amit tehetsz, hogy elfogadod a változásokat, melyek szembe jönnek, hiszen most a Jupiter, ami a jegyedben jár ösztönző hatásokat kap az Uránusztól, és ez változásokat hoz. Egy régi ismerős tanácsa jól jöhet ebben a hónapban.



RÁK

Szerelem

Egy igazán kellemes hónap vár, de a szemben álló Plútó ráterelheti a figyelmet, hogy vannak megtört, halódó kapcsolataid. Koncentrálj a pozitívumokra és hagyj magad mögött mindent, ami visszahúz. Ha egyedülálló vagy akkor elérkezett a legalkalmasabb idő, hogy kifejezd érzelmeidet a kiválasztottadnak. Tedd meg még ebben a hónapban.



OROSZLÁN

Szerelem

Úgy érezheted, hogy  semmi sem jó, amit csinálsz, főleg a szerelemed számára. Mivel ebben a hónapban a Nap éppen a szemben lévő Vízöntőben jár, ezért visszatartja a dolgaidat. A feszültség fokozódhat, és a veszekedések közben vádak repkedhetnek minden irányba. Jobban jársz, ha egyedül töltesz egy kis időt.



SZŰZ

Szerelem

A párod és közted feszültté válhat a kapcsolat, ha nem figyelsz oda minden lépésedre. A legjobb, ha szó nélkül hagysz bizonyos dolgokat, bármennyire is nehezedre esik. Az igazság  ki fog derülni elég hamar, amint a Nap a átlép a Halakba Február 18-án.



MÉRLEG

Szerelem

A problémák, melyek gondot okoztak a párkapcsolatodban megszűnnek ebben a hónapban, valamint számíthatsz olyan kedvező hatásokra is, melyek végre segítenek tisztán tervezni lelkiismeretfurdalás nélkül. Az egyedülállók számíthatnak rá, hogy egy kapcsolat, ami eddig barátság volt, most valami többé válik.



SKORPIÓ

Szerelem

Megújulhat, de meg is szakadhat a kapcsolatod, mert a társad többet vár, mint amit adni szeretnél neki. Akár van partnered, akár egyedülálló vagy, amíg a Szaturnusz a jegyedben jár, addig helyezz még nagyobb hangsúlyt az őszinteségre, leginkább magaddal szemben, és törekedj nyitottságra az  érzelmek terén.



NYILAS

Szerelem

Frusztráltnak érezheted magad, mert uralkodó bolygód, a Jupiter most szemben áll, az Ikrek jegyben. Úgy érzed, senki sem figyel a te igényeidre, és kialakulhat egy olyan tendencia, amiben vissza kell húzódnod érzelmileg. Próbáld ki, hogy most az egyszer higgadt maradsz.


BAK
Szerelem 

Ha jól meggondolod, lehet, hogy te is belátod, hogy ideje lassítani egy kicsit, mert a bolygók veszélyhelyzetet jeleznek. Se siess el semmit, amiben nem vagy 100%-ig biztos, végy inkább egy mély lélegzetet és gondold újra a következő hetekben, hogy mi lenne számodra a legjobb megoldás. Vedd figyelembe az a lehetőséget is, hogy a segítség kívülről érkezik.

VÍZÖNTŐ
Szerelem
Ha eddig frusztráltnak érezted magad, akkor most jön a pozitív változás. A sugárzó Nap a Vízöntőben jár, és szorosan vele a belső bolygók, amik váratlan, de kedvező fordulatokat hoznak. Eljött ez ideje, hogy veszteségek minimalizálásával tudj előre mozdulni. Figyelj oda, hogy a környezetedben van, aki csak ígérget, de nem tartja be a szavát, ők okozhatnak fejfájást, de komolyan nem hátráltatnak utadon.
HALAK
Szerelem
Légy őszinte a szerelmeddel ebben a hónapban, mert nagyon könnyen kaphatnak rajta a füllentéseken, szóval most ne kockáztass! Ne kísérts a sorsod egyáltalán, még a teljesen ártatlan találkozások is nagyon rosszul sülhetnek el, és a régi kapcsolataid miatt a jelenlegi szerelmed nagyon bosszús lehet. Erre a perpatvarra pedig most egyáltalán nincs szükséged.








Az Achirit Ezotéria oldalán megjelenő minden cikk és írás a szerzői jog védelme alatt áll.



Nincsenek megjegyzések: