2014. január 19., vasárnap

Párkapcsolati problémák - szerelmi kirakás V. rész


Kirakás sorozatunk utolsó részében egy olyan kirakást fogok bemutatni, ami ahhoz nyújt segítséget, mit tehetünk akkor ha a kapcsolatunkban igazságtalanság ér bennünket, úgy érezzük társunk nem megfelelően bánik velünk. A kirakás nem csak a probléma (jelen esetben a kapcsolaton belüli igazságtalanság megélése) gyökerére mutat rá, hanem lehetőséget ad arra is, hogy párunk szempontjait mérlegelve eldöntsük a továbbiakban hogy állunk a problémához.

Párkapcsolati probléma kirakás
Gyújtsunk mécsest vagy gyertyát, keverjük meg a nagy Arkánum lapjait, és közben gondoljunk a kérdésre/problémára, majd húzzunk ki 6 lapot, de ne fordítsuk még fel őket. A kártyákat fejjel lefelé helyezzük az ábra szerinti alakzatba, és sorrendben egymás után fordítsuk fel őket.

 A kártyák jelentése tehát a következő
1: A probléma.
2: Miért érzem úgy, hogy igazságtalanul bánt velem a párom?
3: A probléma mélyebb oka.
4: Lehet, hogy a páromnak van igaza?
5: Hogyan kellene megváltoztatni hozzáállásom, egyáltalán meg kell-e változtatnom azt?
6: Hogyan hat ez a kapcsolatunkra?

Ez a kirakás objektivitást és nyitott hozzáállást követel tőlünk, tehát olyan időpontot válasszunk, amikor úgy érezzük, ezen képességek birtokában vagyunk. Készüljünk fel minden eshetőségre és minden válaszra, ugyanis könnyen meglehet hogy az adott kérdésben a kártya nem nekünk ad igazat. A kártya tehát nem csak a választ adhatja meg nekünk ebben a kérdésben, hanem tágítja nézőpontunkat, fejleszti önismeretünket. Legyünk nyitottak rá!




A sorozat eddigi részei:


Szerző: Fejérvári Laura, okleveles Tarot mester

Az Achirit Ezotéria oldalán megjelenő összes cikk és írás a szerzői jog védelme alatt áll.

Nincsenek megjegyzések: