2014. május 9., péntek

Heti Tarot


A Tarot kártya a legelterjedtebb előrejelző módszerek egyike. Minden héten betekintést nyerhetsz a jövőbe, vagyis, hogy mire kell számítanod a péntektől péntekig tartó periódusokban. Jó ha észben tartod, amit olvastál,  mert egy idő után észlelni fogod, hogy személyesen a saját életedben mit jelöl egy-egy kártya. Alkalmanként különböző tervező által rajzolt kártyacsomagot használunk, így megismerheted e gyönyörű és változatos világot, a Tarot világát is.

2014.05.09. ― 2014.05.15.
Kelyhek 2.
Kozmikus Tarot

Általános jelentés
A következő hét mindennek kedvez, ami új. Keressük az újdonságukat és élvezzük annak varázsát! Ha valamit új alapokra szeretnénk helyezni, most bátran megtehetjük. Bizalommal lássunk neki és bátran vágjunk bele.

Szerelem
Ez a kártya az egyik legerősebb szerelmi lap. Szinte észrevétlenül új kapcsolatba csöppenhetünk, ami szinte biztos, hogy lángoló szerelemmel és a biztonság érzésével ajándékoz meg minket. A régi kapcsolatok is felfrissülhetnek, nem kell mást tennünk. mint kiélvezni azt. 

Munka
Új munkahely és új lehetőségek. Legyünk nyitottak az újra. Itt az idő, hogy felélesszük, tovább ápoljuk a munkahelyi barátságokat, tehát bátran tervezzünk programokat munkatársainkkal, később ennek bőven learathatjuk majd a gyümölcsét. 

Szerző: Fejérvári Laura, okleveles Tarot mester
További érdekességek a kártyavetésről: http://tigrisszem.tk/index.php/tarot-kartya 

Az Achirit Ezotéria oldalán megjelenő összes cikk és írás a szerzői jog védelme alatt áll.

Nincsenek megjegyzések: