2012. október 24., szerda

Kulcsszavak a pozitív gondolkodáshoz - a HOGYAN

Felirat hozzáadása

Működj együtt magaddal. Kommunikálj a testeddel, ne a szolgádnak, hanem a partnerednek tekintsd. Adj neki olyan instrukciókat, amikkel javítasz az állapotodon. Olyan gondolataid legyenek, olyan mondatokat mondj ki, amiket szeretnél, hogy megtörténjen. Ha eddig nem így tettél az azért van, mert azt szoktad meg. Azt hallottad, láttad, tanultad meg. Ha megszokásból reagálsz most rosszul dolgokra, ezt változtasd meg. Én most arra kérlek, hogy ezen próbálj meg változtatni. Tanulj meg új dolgokat, alakíts ki új szokásokat az életedben. A megszokások, mint egy program működtetnek minket. De nem mindegy, hogy milyen az a program! A tudattalan a szokások rabja. Nincs más teendőd, mint hogy alakíts ki Téged segítő szokásokat. Addig ismételj, gyakorolj új gondolkodásmódot, szófordulatokat, tevékenységeket tudatosan, amíg az beépül a tudatalattidba. Mikor már ösztönösen jön valami- szoktuk mondani-, az azt jelenti, hogy beépült. De a változás szükségességét csak a tudatos agyunk érti meg, tehát mindezt tudatosan kell csinálnod.  

Például, megtanulhatod az EFT-t, ami egy öngyógyító technika, mely az önismeretedet is fejleszti. Ráadásul az EFT-t kombinálhatod számos remek gyógymóddal, módszerrel. Az EFT-ben mondatokat kopogtatunk be a meridián pontokon és eldönthetjük, milyenek legyenek azok a mondatok: pl. a Bach- virágterápia mondatai vagy a Ho’oponopono mondatai. Ha még nem hallottál a Ho’oponopono-ról, akkor most ennek van itt az ideje az életedben. A ho’oponopono egy ősi hawaii gyógyító technika, a megbocsátás és az átalakítás eljárása. Maga a szó azt jelenti: „jól tenni”, „hibát kijavítani”. Segít megtisztítani a tudattalant a helytelen gondolatoktól. A következő pár szót kell mondanod újra és újra, miközben egy problémádra gondolsz: sajnálom, bocsáss meg, köszönöm, szeretlek.

Amikor azt mondod:

„Sajnálom”, ezzel a mondattal vállalod a felelősséget a dolgok létrejöttéért.
Amikor azt mondod:

„Kérlek, bocsáss meg”, megtisztítod magad egy konkrét helyzetben megjelenő negatív programodtól.
Amikor azt mondod:

„Köszönöm”, a háládat fejezed ki és a hitedet, hogy a dolgok mindenki számára a legjobb módon alakulnak.
Amikor azt mondod:

„Szeretlek”, meggyógyítod magadban azt a korlátozó programot, amivel előidéztél egy békétlen helyzetet.

Ezeket a szavakat, akár mondatokká kiegészítve kopogtathatod be magadnak. És csak hagynod kell, hogy a szavak hassanak rád, hogy az energia ismét szabadon áramolhasson.

Mohácsi Lizi

Kapcsolódó cikkek:
Ha jobbá akarod tenni az életed

Változz sikeressé

A befelé figyelésről: Hogyan jelez a tested?






Az Achirit Ezotéria oldalán megjelenő minden cikk és írás a szerzői jog védelme alatt áll.


Nincsenek megjegyzések: